AV-Teknik

Vad är AV-Teknik?

AV-Teknik står för Audiovisuell teknik och innefattar både bild och ljud.

AV-teknik på företag är idag en självklarhet. Interaktiv teknik används för videomöten och webbkonferenser på distans, såväl som hjälpmedel för  presentation av produkter och information på fysiska möten och konferenser. Det är viktigt att välja rätt teknik för rätt uppgift, och det är något som vi på Tekniklagret gärna hjälper till med. Vi har ett noggrant utvalt sortiment av AV-teknik för företag, där vi lagt fokus på interaktiva pekskärmar och andra smarta digitala skärmar med hög kvalitet och funktionalitet.

Hos oss hittar du bland annat interaktiv pekskärm med golvstativ och inbyggd dator, en så kallad touchscreen kiosk. Detta är en perfekt AV-lösning för företag och detaljhandel. Våra interaktiva skärmar passar utmärkt i publika miljöer, som t.ex. på köpcenter, gym och flygplats, eller i en reception på kommun, hotell eller spa.

Pekskärmen är ett smart verktyg och kan användas som informationsskärm, beställningssystem och bokningssystem. Vi har även AV-teknik och lösningar med inbyggd handsprit och febertermometer, speciellt utvecklade för att användas som informationstavlor samt minska smittspridning. Dessa kan användas inom vårdyrken, på sjukhus och vårdcentraler men även i andra publika miljöer som köpcenter, gym och flygplats, eller i en reception på kommun, hotell eller spa. 

 

leasing Tekniklagret Wasa Kredit

Kontakta oss