Clevertouch IMPACT Lux – Den innovativa pekskärmen

Clevertouch Impact Lux front Pekskärm Interaktiv skärm Tekniklagret

Clevertouch IMPACT Lux – Den innovativa pekskärmen för företag och skola

Clevertouch har lanserat sin senaste banbrytande innovation inom interaktiva pekskärmar – Clevertouch IMPACT Lux.

Denna imponerande nya modell, speciellt utformad för företagsmiljöer och skola, har snabbt blivit en framträdande aktör på marknaden för interaktiva displaylösningar. Med sina många avancerade funktioner och imponerande prestanda kommer IMPACT Lux att omdefiniera möjligheter till samarbete och kommunikation.

Clevertouch IMPACT Lux är designad för att maximera produktiviteten och effektiviteten i företag och utbildningsinstitutioner. Här är några av de mest framträdande funktionerna:

  1. Storlek och bildkvalitet: IMPACT Lux finns i olika storlekar (65″, 75″ och 86″) och erbjuder en imponerande upplösning i 4K. Den höga bildkvaliteten garanterar att innehåll och presentationer visas i kristallklar detalj.
  2. Precision och snabbhet: Den avancerade pekskärmen erbjuder oöverträffad precision och snabbhet, vilket gör det enkelt att skriva, rita och interagera med innehållet.
  3. Mångsidighet: Clevertouch IMPACT Lux är utformad för att vara mångsidig och integreras enkelt med andra enheter och programvaror för en sömlös användarupplevelse.
  4. Inbyggd mikrofon: Förbättra videokonferenser och online-möten med den inbyggda mikrofonen. Detta gör det möjligt för företag att effektivt kommunicera och samarbeta oavsett plats. Komplettera med kameran CleverCam
  5. LUX OS-programvara: Clevertouchs unika programvara LUX OS erbjuder en mängd användbara funktioner, inklusive möjligheten att skapa, dela och redigera innehåll direkt på skärmen.

”Vi är övertygade om att den här pekskärmen kommer att spela en nyckelroll i att möta de utmaningar och möjligheter som moderna organisationer står inför”, säger Mathias Lengyel vid Tekniklagret som sedan många år har varit återförsäljare av Clevertouch.

Clevertouch IMPACT Lux

43 360 kr66 170 kr

Clevertouch IMPACT Lux är en interaktiv pekskärm med den senaste tekniken och har alla funktioner integrerat som man kan tänka sig.

Artikelnr: Clevertouch IMPACT Lux Kategorier: , , , , Etiketter: , , , , , ,
Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.