Visar 1–16 av 30 resultat

Pekskärm

Interaktiva pekskärmar

Pekskärm

Pekskärm möjliggör att du kan beröra och interagera med bildskärmen. Detta kan jämföras med en smartphones funktioner där man navigerar mellan olika appar. Med hjälp av interaktivt arbete på en pekskärm ökar åhörarens förståelse och pedagogisk inlärningsförmåga avsevärt. Pekskärmar kan du finna hos oss upp till 98″ och den senaste tekniken är integrerad i pekskärmarna. Knivskarp upplösning i 4K och ljusstarka skärmar innebär fantastisk bildkvalitet.

 

Med en pekskärm blir det enklare för mig att presentera mitt budskap.

 

Pekskärm Clevertouch

Clevertouch

Pekskärm Clevertouch är en interaktiv LED monitor för användning i konferensrum, klassrum, receptioner, mötesrum, mässmontrar. Helt enkelt till alla platser där pekkänslig monitor med höga krav på kvalitet och funktion behövs. Välj mellan storlekar från 55″ till 98″, samtliga i 4K med LED-teknik upp till 20 punkters touch/beröring. Clevertouch Pro E-CAP

 

Förutom högsta kvalitet på hårdvaran ingår smarta och användbara appar och program

 

 

Välj pekskärm beroende på behov

Pekskärm företag, möte och konferens

Effektiva och kreativa möten på kontoret eller i konferensrummet? Pekskärmar från Clevertouch är fulladdade med appar för effektivt samarbete mellan kollegor/kunder.

Pekskärm skola och utbildning

Clevertouch IMPACT Plus har hittat hem i skola och utbildning. Över 200 gratis appar som är anpassade för skola och lärande. Skapa egna lektioner eller ladda hem från kollegorna, enkelt och pedagogiskt.

Pekskärm detaljhandel och företag

Låt kunderna navigera bland produkter och erbjudanden direkt på pekskärmen. Kan användas i flera verksamheter som till exempel butik, bilhall, gym, restaurang, reception med fler.

 

 

 

Smarta tillbehör

Smarta tillbehör, vad sägs om inbyggd PC i skärmen, el-stativ eller en soundbar med inbyggd 4K kamera?

Tillbehör

Tablets & All in one PC

Pekskärm Android

Vi har Android-baserade surfplattor/tablets och All-in-one-PC med touch/pekfunktion som är anpassade för publika miljöer.

Med hjälp av våra lösningar kan du öka informationsflödet och merförsäljningen. Dessa skärmar finns i olika storlekar och förutom den exklusiva designen så finns det smarta och användbara tillbehör. Dessa lösningar är optimala för detaljhandel, receptioner, restauranger, bilhallar och flygplatser. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vilken modell som passa just din verksamhet.

KÖpa Pekskärm

Interaktiva pekskärmar & smarta tillbehör

 

Möten & skyltning

Finansiering 651 kr/mån

Skola

Finansiering 682 kr/mån

Möten

Finansiering 704 kr/mån

Finansiering 311 kr/mån

Möten & skyltning

Finansiering 177 kr/mån

-6%

Finansiering 655 kr/mån

Finansiering 1 099 kr/mån

Skola

Finansiering 14 kr/mån

Finansiering 950 kr/mån

Finansiering 171 kr/mån

Finansiering 317 kr/mån

Finansiering 352 kr/mån

Finansiering 85 kr/mån

Finansiering 1 265 kr/mån