Visar 1–16 av 24 resultat

Pekskärm

Interaktiva pekskärmar

 

Pekskärm möjliggör att du kan beröra och interagera med bildskärmen. Detta kan jämföras med en smartphones funktioner där man navigerar mellan olika appar. Med hjälp av interaktivt arbete på en pekskärm ökar åhörarens förståelse och pedagogisk inlärningsförmåga avsevärt. Pekskärmar kan du finna hos oss upp till 86″ (bredd upp till 2 meter) och den senaste tekniken är integrerad i pekskärmarna. Knivskarp upplösning i 4K och ljusstarka skärmar innebär fantastisk bildkvalitet.

 

Med en pekskärm blir det enklare för mig att presentera mitt budskap.

 

Pekskärm Clevertouch

Clevertouch

Pekskärm Clevertouch är en interaktiv LED monitor för användning i konferensrum, klassrum, receptioner, mötesrum, mässmontrar. Helt enkelt alla platser där pekkänslig monitor med höga krav på kvalitet och funktion behövs. Välj mellan storlekar från 55″ till 86″, samtliga i 4K med LED-teknik upp till 20 punkters touch/beröring. Clevertouch Pro E-CAP

 

Förutom högsta kvalitet på hårdvaran ingår smarta och användbara appar och program

 

 

Välj pekskärm beroende på behov

Pekskärm företag och konferens

Effektiva och kreativa möten på kontoret eller i konferensrummet? Pekskärmar från Clevertouch är fulladdade med appar för effektivt samarbete mellan kollegor/kunder.

Clevertouch V-SERIEN

Clevertouch PRO HP

Clevertouch PRO E-CAP

Pekskärm skola och utbildning

Clevertouch Plus har hittat hem i skola och utbildning. Över 100 gratis appar som är anpassade för skola och lärande. Skapa egna lektioner eller ladda hem från kollegorna, enkelt och pedagogiskt.

Clevertouch PLUS

Pekskärm detaljhandel och företag

Låt kunderna navigera bland produkter och erbjudanden direkt på pekskärmen. Kan användas i flera verksamheter som till exempel butik, bilhall, gym, restaurang, reception med fler.

Pekskärm PCAP

 

 

 

Smarta tillbehör

Smarta tillbehör, vad sägs om inbyggd PC i skärmen, el-stativ eller en soundbar med inbyggd 4K kamera?

Tillbehör

Tablets & All in one PC

Pekskärm Android

Vi har Android-baserade surfplattor/tablets och All-in-one-PC med touch/pekfunktion som är anpassade för publika miljöer.

Med hjälp av våra lösningar kan du öka informationsflödet och merförsäljningen. Dessa skärmar finns i olika storlekar och förutom den exklusiva designen så finns det smarta och användbara tillbehör. Dessa lösningar är optimala för detaljhandel, receptioner, restauranger, bilhallar och flygplatser. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vilken modell som passa just din verksamhet.

Pekskärm PCAP

KÖpa Pekskärm

Interaktiva pekskärmar & smarta tillbehör

 

-6%
Nyhet
34 850 kr79 700 kr

Digital Signage

Digital skylt Slimline

6 200 kr24 500 kr
Nyhet
14 280 kr32 330 kr
Nyhet
13 200 kr33 800 kr
Trådlöst