Vad kan man använda digital skyltar till?

Digital display CM

Innehåll: Användningsområden?Vad är digital skyltning? | Produkter |

Digitala skyltar kan vara mycket användbara på arbetsplatser och erbjuda flera fördelar

Genom att integrera digitala skyltar på arbetsplatsen kan du förbättra internkommunikationen, skapa en mer engagerande arbetsmiljö och effektivt kommunicera viktig information till medarbetarna.

Digital display CM

Här är några användningsområden för digitala skyltar på en arbetsplats:

 1. Anställningsinformation och välkomsthälsningar: Använd digitala skyltar för att visa information om nya medarbetare, deras ansvarsområden och en välkomsthälsning. Det kan hjälpa till att skapa en positiv och inkluderande arbetsmiljö.
 2. Annonsering av företagsnyheter: Håll medarbetarna uppdaterade om företagsnyheter, prestationer och viktiga händelser. Det kan inkludera allt från företagsmål och framgångar till firande av anställningsjubileer.
 3. Mötesinformation: Använd digitala skyltar för att visa aktuell information om pågående eller kommande möten, inklusive datum, tid, plats och ämnen. Det kan minska förvirringen och hjälpa till att förbättra möteshanteringen.
 4. Säkerhetsmeddelanden och nödinformation: Digitala skyltar är effektiva för att sprida viktig säkerhetsinformation och nödprocedurer. Det kan vara brandvarningar, evakueringsinstruktioner eller andra viktiga meddelanden vid behov.
 5. Resultattavlor och prestationer: Visa företagets prestationer, individuella prestationer och måluppfyllelse på digitala resultattavlor. Det kan skapa en konkurrenskraftig och samarbetsinriktad arbetsmiljö.
 6. Utbildning och kompetensutveckling: Använd digitala skyltar för att marknadsföra interna utbildningsmöjligheter och kompetensutvecklingsprogram. Det hjälper till att främja lärande och professionell tillväxt bland anställda.
 7. Lunchmenyer och evenemangsinformation: Informera om dagens lunchalternativ eller visa information om företagsarrangerade evenemang och aktiviteter. Det kan förbättra den övergripande arbetskulturen och teamkänslan.
 8. Begränsad tillgångsområdesinformation: För arbetsplatser där det finns områden med begränsad tillgång, kan digitala skyltar användas för att kommunicera när dessa områden är tillgängliga eller stängda.
 9. Hälsorelaterad information: Sprid information om hälsorelaterade ämnen, inklusive påminnelser om vaccinationer, hälsokampanjer och råd om välbefinnande.
 10. Intern kommunikation och medarbetarerkännande: Använd digitala skyltar för att marknadsföra medarbetarerkännande, gratulera till födelsedagar eller framhäva anställda som har gjort en exceptionell insats.

Vad är digital skyltning?

Digital skyltning, eller digital signage, refererar till användningen av digitala displayteknologier för att kommunicera med en målgrupp i syfte att förmedla information, marknadsföra produkter eller tjänster, underhålla eller förbättra användarupplevelsen. Det innebär att ersätta traditionella, statiska skyltar med dynamiska, elektroniska displayer.

Här är några viktiga aspekter av digital skyltning:

 1. Displayteknologier: Digitala skyltar kan använda olika typer av displayteknologier, inklusive LED (Light Emitting Diode), LCD (Liquid Crystal Display), OLED (Organic Light Emitting Diode), och andra avancerade skärmteknologier.
 2. Innehållshanteringssystem (CMS): För att effektivt administrera och uppdatera innehållet på digitala skyltar används CMS. Det möjliggör en enkel och centraliserad hantering av text, bilder, videor och andra mediaelement som visas på skärmarna.
 3. Användningsområden: Digital skyltning används i olika sammanhang och branscher, inklusive detaljhandel, restauranger, sjukvård, transport, utbildning och företagsmiljöer. Användningsområdena kan variera från reklam och marknadsföring till intern kommunikation och vägledning.
 4. Interaktivitet: Vissa digitala skyltar erbjuder interaktivitet genom beröringsskärmar eller sensorer. Detta gör det möjligt för användarna att interagera direkt med innehållet och få mer anpassad information.
 5. Fördelar: Digital skyltning ger fördelar som dynamiskt och snabbt uppdaterbart innehåll, möjligheten att schemalägga och anpassa innehåll baserat på tid eller händelser, samt ökad uppmärksamhet och engagemang från målgruppen.

Exempel på digital skyltning kan vara interaktiva menytavlor i restauranger, informationsskyltar på flygplatser och tågstationer, reklamskyltar i butiker, digitala skärmar i konferensrum, och mycket mer.

Sammanfattningsvis är digital skyltning en modern metod för att kommunicera och leverera information på ett effektivt, engagerande och flexibelt sätt genom användningen av digitala displayteknologier och innehållshanteringssystem.

Läs mer om Digital skyltning i butik här.

Digitala skärmar i trapphus och gemensamma utrymmen i hyresfastigheter en effektiv metod för att kommunicera viktig information och skapa en mer informerad och engagerad hyresgästkommunitet samtidigt som de ger enkelheten att snabbt uppdatera och anpassa innehållet efter behov.

Läs mer om digital skyltning i fastigheter här.

Produkter för digital skyltning

LED
512 655 kr1 708 840 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
REA
Det ursprungliga priset var: 12 637 kr.Det nuvarande priset är: 10 741 kr.
-16%
POPULÄR
42 978 kr65 720 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
-2%
35 524 kr55 000 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
-2%
Det ursprungliga priset var: 6 520 kr.Det nuvarande priset är: 6 376 kr.
NY
20 179 kr22 547 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
-14%
PRO
7 300 kr50 370 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

Kategorier

Frågor?

Skriv till oss för personlig service. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkter utifrån ert behov. Eller ring till oss på 0491-222 22 om du har bråttom.


  Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.