LYNX Whiteboard

LYNX

LYNX Whiteboard

Utforska den banbrytande Lynx Whiteboard, en innovativ och kraftfull digital Whiteboard.

Denna app kommer förinstallerad i din Clevertouch interaktiva skärmar. Lynx Whiteboard kombinerar den traditionella whiteboard-upplevelsen med en helt digital plattform, vilket ger en revolutionerande och engagerande interaktivitet.

 

Samarbeta i realtid

LYNX Clevertouch

Med Lynx Whiteboard kan du låta din kreativitet flöda fritt och samarbeta smidigt i realtid. Den intuitiva användarupplevelsen gör att du snabbt kan skapa och dela digitala anteckningar, ritningar och diagram. Du kan enkelt skriva eller rita med fingret eller använda den medföljande pennan för att skapa en mängd olika visuella element.

Digital Whiteboard

Digital whiteboard för både skola och företag. Dessutom erbjuder Lynx Whiteboard en rad avancerade verktyg och funktioner för att förbättra din interaktiva upplevelse. Du kan snabbt och enkelt ändra färger, storlekar och linjestycken för att anpassa dina anteckningar efter dina behov. Det finns också möjlighet att lägga till och redigera bilder, klipp och figurer för att skapa intressanta och dynamiska presentationer.

LYNX Whiteboard Skola

Spara och dela

Med Lynx Whiteboard kan du också importera och exportera olika filformat, inklusive PDF och Microsoft Office-dokument, vilket gör det enkelt att dela och samarbeta med andra. Dess flexibilitet gör det möjligt att integrera Lynx Whiteboard med befintliga digitala verktyg och programvara, vilket ger ett sömlös arbetsflöde.

Upptäck den digitala whiteboarden Lynx Whiteboard, en kraftfull funktion som levererar enastående prestanda och möjligheter. Med dess imponerande interaktivitet och omfattande verktygssats blir Lynx Whiteboard det perfekta verktyget för utbildning, möten och samarbete.

 

Använd valfri enhet

LYNX körs över flera plattformar på en rad enheter inklusive Clevertouch-skärmar, iPads, iPhones, Android-enheter plus Windows PC och Mac.

Hämta appen

Google Play | App Store

LYNX

Clevertouch interaktiva skärmar med LYNX Whiteboard

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.