Mötesrumteknik

Mötesrum teknik

Mötesrumsteknik

Med rätt teknik i ett mötesrum blir möten, workshops och konferenser både roligare och mer effektiva. Är du också trött på hackande videosamtal, felbokade mötesrum och teknik som inte fungerar som den ska? Vi på Tekniklagret har många smarta lösningar för dig som vill uppgradera tekniken i mötesrummet. Hos oss hittar du noggrant utvald AV-teknik och pekskärmar som ger dig möjligheten att presentera på ett nyskapande och kreativt sätt. Idag gäller det att kunna hålla viktiga möten på distans, något som vår mötesrumsteknik definitivt öppnar dörrar för. Här listar vi några av våra produkter som kan ta dina möten till nya höjder.

Mötesrum teknik Clevertouch

Kreativa möten med pekskärm

Med en pekskärm i mötesrummet får du tillgång till flera kreativa funktioner, som i sig bidrar till ett möte som blir mer interaktivt och lätt att delta i. Clevertouch UX Pro är en pekskärm som passar perfekt för ett möte eller konferens där smidigt samarbete krävs. Denna allt-i-ett lösning har en inbyggd whiteboard funktion med gemensam arbetsyta, vilket tillåter deltagare på distans att delta i mötet som om de satt i samma rum. Tillsammans med tillbehör som Clevershare och en bra webbkamera får du en komplett uppsättning av mötesrumsteknik i alla lägen. Dessutom har Clevertouch UX Pro integrerad rumsbokning, flera inbyggda appar och kan även användas för digital skyltning. Tack vare sin smarta funktion som digital whiteboard blir denna pekskärm ett perfekt verktyg för brainstorming och låter dig dela dina anteckningar med resten av deltagarna.

Clevertouch UX Pro Tekniklagret

Clevertouch UX Pro kan användas för/som:

 • Webbmöten
 • Gemensam arbetsyta för deltagare på distans
 • Visa filmer, bilder, information eller viktiga meddelanden
 • Digital skyltning
 • Anslutning till molntjänster som Google Drive och Dropbox
 • Digital whiteboard med handskrivningsigenkänning. Rita, skriv och dela!
 • Matematisk formelomvandlare
 • Bokningssystem för mötesrum

AI-webbkamera HD-kvalitet eller 4K

Webbkamera Huddly Tekniklagret

En ordentlig webbkamera är en essentiell del av den teknik som behövs i ett mötesrum. Redan lågupplöst videokvalitet riskerar att försämras beroende på internetuppkoppling och vilken mjukvara som används. Ett annat problem som ofta uppstår på videomöten med flera deltagare på distans, är att endast ett fåtal av alla deltagare syns i bild. Med andra ord behövs ordentlig mötesrumsteknik för att genomföra ett lyckat videomöte. Med webbkameran CleverCam slipper du oroa dig över begränsad bildram och kornig kvalitet. Denna kraftfulla AI-webbkamera fångar enkelt mötesrummets alla deltagare, och har en mycket bra vidvinkel. Tack vare 4K-upplösning kommer CleverCam få det att kännas som om alla deltagare befann sig i samma rum.

Soundbar 4K Tekniklagret

Vi har flera kompletta AV-lösningar med Soundbar och kamera i 4K som är en allt-i-ett-lösning. Kamera, mikrofon och högtalare. Mycket bra bild i 4K samt medföljande fjärrkontroll för justering av kamera, ljud och bild på ett enkelt sätt. Monteras på vägg, stativ eller på bord.

Mötesteknik för rumsbokning

Rätt mötesteknik för rumsbokning är viktigt, särskilt på ett större företag med många mötesrum och anställda. Med rätt mötesteknik för rumsbokning slipper du dubbelbokade mötesrum, sena deltagare och andra missförstånd som lätt uppstår. Pekskärm 10″ som kan placeras utanför mötesrummet eller i anslutning. På displayen visas bokningar och om mötesrummet är ledigt eller upptaget, när den inte används kan meddelande visas i form av digital skyltning. Denna interaktiva skärm är ett perfekt alternativ när du behöver högkvalitativ teknik i ditt mötesrum.

Pekskärm för rumsbokning

 • Inbyggt Android-operativsystem
 • Inbyggda högtalare
 • 24/7-drift, vilket innebär att skärmen kan vara påslagen dygnet runt
 • WiFi
 • Power Over Ethernet (PoE)
 • Timer för av/på enligt schemaläggning

Ladda flera laptops samtidigt

Lapcabby 10V

Att kunna ladda flera laptops samtidigt kan vara en stor fördel. Särskilt i tillfällen där flera deltagare behöver använda sina datorer samtidigt, eller om ni befinner er i en lokal där eluttag är otillgängligt placerade. När ditt företag kräver en rejäl och effektiv mötesteknik är Laddvagn Lapcabby en vinnare.Med Lapcabby laddvagn kan du ladda upp till 32 (!) laptops eller Chromebooks på samma gång. Samtidigt som datorerna laddas ligger de tryggt skyddade inne i laddvagnen, som snabbt kan rullas undan tack vare påmonterade hjul. Välj mellan horisontell och vertikal laddning med plats med 10, 16, 20 eller 32 laptops. Perfekt mötesteknik för större möten och konferenser. Laddvagn Lapcabby är verkligen ett måste på företag eller skolor där flexibilitet behövs.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.