Destinationsbolag väljer Clevertouch

Clevertouch Attraktiva Oskarshamn

Destinationsbolag väljer Clevertouch

Attraktiva Oskarshamn är ett medlemsägt destinationsbolag vars vision är att driva utveckling och skapa tillväxt i Oskarshamn.

Verksamheten bygger således till stora delar av att skapa relationer och bygga nätverk. Då är det viktigt att lokalerna fungerar som en naturlig mötesplats.

– Här anordnar vi träffar för alla våra grupperingar, möten med såväl externa som interna aktörer. Dessutom lånar våra medlemmar lokalen för sina egna möten, det ingår i medlemskapet

berättar Johan Sjöstrand. Då gäller det att ha utrustning i lokalen som är lättanvänd och funktionell.

Johan är viktig kugge i organisationen med bland annat marknadsföring, turism och besöksnäring som sina ansvarsområde. Dessutom har han iklätt sig rollen som ansvarig för den tekniska utrustning som ett modernt kontor behöver:

– Tidigare hade vi en klassisk projektor och en whiteboard. Men nu kände vi att en uppgradering med en ny pekskärm med alla moderna funktioner var på sin plats.

Clevertouch Installation Tekniklagret Oskarshamn
Clevertouch UX Pro Gen 2

Behov

Anledningen till att det blev ett inköp just nu var att dagens mötesformer hade förändrat deras beteende på möten och därigenom skapat nya behov.

– Vi vill exempelvis kunna spara ner anteckningarna på skärmen och skicka iväg till mötesdeltagarna direkt eller koppla upp oss på ett digitalt möte lite snabbt där alla kan vara med och både synas och höras på ett bra sätt. Även att kunna spegla den egna datorskärmen och få touch-funktion på pekskärmen är en nyhet för oss som vi gärna använder. Slippa dutta på datorn när man kör en presentation är skönt

skrattar Johan och fortsätter:

– Vi kör mycket presentationer och med mycket bilder. Den skarpa kvaliteten på bilderna är något vi verkligen är nöjda med. Eftersom skärmen är ganska ny för oss har vi säkert inte lärt oss en bråkdel av alla funktioner, skrattar Johan. Men vi lär oss hela tiden nya funktioner varje gång vi använder den. För den är väldigt lätt att manövrera och utforska, vilket var en av anledningarna till att vi valde just den här modellen.

Lösningen

Det är Tekniklagret i Oskarshamn som har levererat skärmen.

– Vi fastnade för dem som leverantör eftersom kombinationen av pris och service passade den helhetslösning vi efterfrågade med både installation och utbildning. Det har aldrig varit några problem att ringa Tekniklagret när vi efterlyst någon funktion. De kommer snabbt hit och är väldigt pedagogiska och hjälpsamma.

berättar Johan.

Teknikleverantör

– Tekniklagret har sitt säte i Oskarshamn och är en fullfjädrad teknikleverantör. De sätter alltid in sig i kundens situation och tillsammans hittar de en smart och anpassad lösning oavsett om det gäller pekskärmar eller digitala skyltar. Mathias Lengyel, som driver företaget, har en bred och djup bakgrund inom dels teknikbranschen med hårdvaror och dels inom mjukvaror med hela sin palett av designtjänster. Han vet med andra ord vad som efterfrågas och hur de ska anpassa det till varje enskild kund.

– Det har varit skönt att haft Mathias på med oss under hela den här processen, såväl före, som under och efter själva affären. Han har verkligen tagit oss ända in i mål. Så Attraktiva Oskarshamn kan varmt rekommendera såväl Clevertouchs pekskärmar som Tekniklagret som leverantör

avslutar Johan.

Val av AV-teknik

Attraktiva Oskarshamns behov av AV-teknik är flexibilitet och kvalitet. Här ska flera olika användare enkelt dela med sig av innehåll från olika enheter. När tekniken inte används visas digital skyltning med meddelanden för alla besökare. 

CleverCam webbkamera

5 660 kr

Fantastisk funktionalitet och överlägsen prestanda i 4K. Webbkameran CleverCam är även enkel att installera och kan användas till vilken enhet du vill.

Artikelnr: 1521066EX-T Kategorier: , , , , , Etiketter: , , ,
Läs mer

Väggfäste 55″-105″

1 200 kr

Väggfäste till skärmar 55″-105″. Mycket stabilt och lätt att montera. Max 200 kg.

Artikelnr: 1550037 Kategorier: , , , Etiketter: , ,
Läs mer

CleverShare

3 570 kr

CleverShare dongeln möjliggör trådlös överföring av bild, ljud och touch till din Clevertouch.

Läs mer

Attraktiva Oskarshamn

Läs mer om Attraktiva Oskarshamn

www.oskarshamn.com

Attraktiva Oskarshamn
Till butiken
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.